Bygga webbshop med WooCommerce och Wordpress.

WooCommerce E-handel

Bygga webbshop med WooCommerce och Wordpress är enkelt men det kan hända att du behöver några goda råd och coaching på vägen?  Fråga oss.

WooCommerce som plugin till WordPress har idag ca 20% marknadsandelar i världen dvs ungefär lika mycket som WordPress självt har. Både WordPress och WC är gratis att använda. Eftersom de är licensfria kan man inte räkna med någon support från deras utvecklare men å andra sidan finns nästan hur mycket som helst dokumentation och guider att ta del av på nätet. Här finns en video som beskriver hur man lägger in en produkt med variabler och varianter i WooCommerce. Översättningar till svenska är gjorda av FS DATA (Svenskt webbhotell i Helsingborg).

Idag finns mängder av plugins till WC som gör att den med fördel kan användas av proffessionella webbhandlare. De flesta av dessa plugins måste man köpa licens för. WC lanserades redan i september 2011 och har flera svenska betallösningar som t.ex Payson, Klarna Checkout, DIBS, Swish m.m.
Det finns dessutom kopplingar till svenska affärssystem som Visma Administration, Fortnox, Mamut One Enterprise och E-conomics.

WooCommerce är störst i världen

WooCommerce är störst i världen

Förutom att ge goda råd och coacha i rätt riktning kan vi också sökmotoroptimera dina produkter i webbshoppen. Kontakta oss för mer info.