E-butik Webbshop Onlinehandel med WooCommerce?

man med kartonger Mobi E-handelVill du starta E-butik Webbshop Onlinehandel med WooCommerce?  Kärt barn har många namn och att starta en butik på nätet är idag en möjlighet för alla som vill sälja något. Dessutom behöver det inte längre kosta skjortan att komma igång tack vare all den utveckling som skett inom opensource-världen.

Vi kan starta upp din webbhandel till en rimlig kostnad!

Woocommerce är en gratis opensource- E-butik Webbshop Onlinehandel. Det betyder att inga löpande licensavgifter tillkommer.  De plugins (appar) man vill använda kan kosta pengar men de är i de flesta fall också gratis.

Woocommerce startades 2011 och har idag över 4000 aktiva butiker. Woocommerce installeras som en plugin till  det enormt populära publiceringssystemet WordPress. WordPress är ju som bekant mycket SEO-vänligt och tillsammans med  Woocommerce får man då en modern webbutik med flera olika svenska betalmoduler att välja på.

Om man sen designar butiken med ett responsivt tema har man plötsligt en webbshop som fungerar både på vanliga datorskärmar, läsplattor och smartfhones.

Kontakta oss för mer info