När man anlitar en webbyrå för att sätta upp företagets hemsida kan det vara bra att vara medveten om att det inte räcker med att bara installera ett CMS typ WordPress eller Joomla. För att behålla eller få fram den egna grafiska profilen krävs hel del handpåläggning av design och struktur på hemsidan, alltså mer än att bara installera t.ex WordPress. Det finns massor av snygga teman till WP som dessutom är gratis men ofta ger de en opersonlig känsla för besökaren.  Vill man sticka ut från mängden är det klokt att behålla sin grafiska profil eller låta en webbdesigner göra en ny.

Sökmotoroptimering (SEO) är idag en nödvändighet om man ska bli hittad på nätet samt hopkoppling med sociala medier som Facebook och Twitter. Har man installerat WordPress och med någon SEO-plugin så har man kommit en bit på väg i sökmotordjungeln. Google, Bing, Ask med flera får automatiska uppdateringar i form av en webbplatskarta från en wordpress-plugin varje gång en sida uppdateras.

Vi på Spin Net Produtions finns med hela vägen när kunden utvecklar sin verksamhet på nätet. Vi hjälper till med utveckling av t.ex onlinebutik med kortbetalning, fakturering samt andra funktioner och plugins.
Kontakta oss